fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Termeni si conditii

Termeni si conditii

PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA, proprietara a FOREST VILLA, cu sediul in Cisnadioara, Str Sibiului nr 44, jud Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului sub nr F32/1261/2013, CUI 32549334 in calitate de proprietar al website-lui  www.forest-villa.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

  1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

  1. Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

  • Site-ul este utilizat exclusiv in scopuri personale si necomerciale;
  • Continutul Site-ului nu este reprodus in medii online sau offline fara acordul in prealabil din partea titularului;
  • Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.
  1. Conditii de utilizare

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul www.forest-villa.ro numai in scopuri informative. PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

  1. Utilizarea site-ului

PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in niciun mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In conditiile nerespectarii acestor conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.

  1. Dreptul de proprietate/Copyright

Continutul acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Continutul www.forest-villa.ro poate fi folosit numai in scopuri personale, prin respectarea termenilor impusi de operatorul site-ului. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului, fara acordul proprietarului de drept, adica PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA sau fara mentionarea sursei.

www.forest-villa.ro nu se face raspunzatoare de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

  1. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.