fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Politica de confidentialitate

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE ALE PERSONELOR FIZICE

1/PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA, prelucreaza datele urmatoarelor categorii de persoane fizice, in functie de scopul prevazut la pct. 2:

  • clienti/potentiali clienti,
  • vizitatori;
  • abonati;
  • angajati;

2/Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ii sunt furnizate despre categoriile de persoane fizice prevazute la pct.1.

Scopul colectarii si prelucrarii datelor este furnizarea de servicii hoteliere si de turism la FOREST VILLA din Cisnadioara. Datele furnizate pot fi utilizate si pentru reclama, marketing si publicitate in legatura cu serviciile hoteliere si de turism.

Clientul este de acord cu furnizarea datelor cu caracter personal si intelege ca serviciile hoteliere si de turism nu pot fi prestate fara furnizarea datelor personale solicitate de PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA.

3/ Persoanele fizice sunt obligate sa furnizeze datele solicitate, in cazul prevazut la pct. 2, acestea fiind necesare:

  • in vederea prestarii serviciilor hoteliere si de turism;
  • in vederea efectuarii de rezervari prin sistemele de rezervare online sau offline utilizate de Societate;
  • in vederea completarii fisei de cazare si la efectuarea formalitatilor de plata;
  • in vederea transmiterii/receptionarii de oferte de publicitate si marketing;
  • in vederea realizarii unui interes legitim al societatii sau al tertului caruia ii sunt dezvaluite datele.

4/ Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate fara a se limita la, urmatoarelor categorii de destinatari:

  • persoanei vizate; reprezentantii legali ai persoanei vizate; angajati ai societatii; alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii cu exceptia imputernicitului acesteia; parteneri contractuali; alte companii din acelasi grup; autoritate judecatoreasca; autoritati publice centrale; societati bancare.

5/ Conform Legii nr. 677/2001, persoanele fizice beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, persoanele fizice au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege cand prelucrarea de catre PARAIPAN DRAGOS CONSTANTIN PFA a datelor este obligatorie. Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele pot adresa o cerere scrisa, datata si semnata la sediul societatii din Cisnadioara, Str Sibiului 44, jud Sibiu.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.