fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Un loc numit ACASA

Forest Villa Detox & Mindfulness este casa noastră, construită cu mult suflet și dedicare. Dispunem de 6 camere duble si un apartament cu 2 camere, un living room spațios, bucătărie dotată, 3 căsuțe independente, un foișor de yoga si meditație,cca 7000 mp de grădină și facilități de relaxare precum piscina, sauna, jacuzzi și camera de masaj. 

Rezervă un PACHET TURISTIC

Îți punem la dispoziție un spațiu al transformării interioare, în care te reconectezi cu tine ca să poți să radiezi în lume ceea ce ești cu adevărat. Un spațiu pe care il co-creăm și susținem pentru ca TU să manifești autentic esența ființei tale.

De ce sa mergi intr-un retreat in Romania?

Credem în lecțiile prețioase pe care natura ni le oferă și in puterea ei de vindecare, de aceea, toate retreat-urile noastre includ timp și activități menite să te reconecteze cu darurile pe care natura ni le oferă. 

Alături de puterea vindecătoare a naturii, îți oferim acces la practici vechi de mii de ani precum meditație, mindfulness și yoga. Hrana pe care ți-o oferim pe durata retreaturilor este în general vegetariană, gătită cu ingrediente locale, crescute natural. De asemenea, oferim facilități de relaxare ca piscină, saună, jacuzzi și masaj spa, ca servicii adiționale.

Nu e nevoie sa ajungem sa ne imbolnavim ca sa incepem sa avem grija de corpul nostru, de emotiile noastre si de sufletul nostru. Indemnul nostru este sa invatam sa avem grija de noi incepand de azi, sa invatam sa ne iubim acum, ca sa traim o viata de calitate cat mai mult timp!

Retreat de Grup

In marea lor majoritate, retreat-urile noastre se desfășoară în grupuri de maxim 8-20 persoane și presupun un program zilnic, cu diverse activități la care participă toți membrii grupului. E o ocazie excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te folosi de energia colectivă pentru vindecare.

Retreat Personal

Dacă preferi solitudinea sau dorești să lucrezi personalizat pe nevoile tale, îți putem asigura condițiile să lucrezi individual sau într-un grup foarte restrâns, de 2-4 persoane. Ai posibilitatea să alegi durata retreatului si să lucrezi individual cu facilitatorii. Oferta este personalizată nevoilor tale.

VREI SĂ ORGANIZEZI UN RETREAT?REZERVA LOCATIA PENTRU RETREAT-UL TAU!

MEDITATIE 

HRANĂ SĂNĂTOASĂ

YOGA&PILATES

NATURA

SPA&MASAJ

Descopera gazdele de la Forest Villa Cisnadioara

Bună și bine ai venit.

Suntem Liliana si Dragos Paraipan și suntem bucuroși și entuziasmați că esti aici.

 

Health Coach și profesor de mindfulness, Liliana te poate ajuta cu crearea și prepararea unui meniu sănătos și de asemenea, poate facilita ore de mindfulness si meditație. Periodic, facilitează ReConnect Retreat – in echilibru și conexiune cu tine – un concept propriu care are la bază cele mai eficiente practici de mindfulness pentru reducerea stresului și redescoperirea interioară.

Cu o experiență de 20 de ani în turism, Dragoș îți va crea cadrul pentru ca tu să te simți ca acasă. O fire deschisă, sociabilă, cu o dorință și abilitate înnăscută de a conecta oamenii.

Trăim în stres, incertitudine și foarte mult conectați la exterior. Pierdem de multe ori conexiunea cu nevoile corpului nostru, evităm să fim in contact cu emoțiile noastre și ajungem să ne trăim viața pe pilot automat. A ieși din rutina zilnică pentru a ne da timp să fim cu noi, într-un cadru sigur, de susținere și conținere, este o binecuvântare pe care o merităm cu toții. Această călătorie cu sens ne va da energia și puterea interioară să mergem mai departe. Te invităm la unul din retreaturile viitoare!

Nu e nevoie sa ajungem sa ne imbolnavim ca sa incepem sa avem grija de corpul nostru, de emotiile noastre si de sufletul nostru. Indemnul meu este sa invatam sa avem grija de noi incepand de azi, sa invatam sa ne iubim acum, ca sa traim o viata de calitate cat mai mult timp!

„Retreat is not an absence; rather it is the search for a true presence” ~ Georges Gusdorf