fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Alege un retreat in Romania

Un retreat este o călătorie cu sens! Este o oportunitate minunată de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene, de a te relaxa profund, de a te reconecta cu esența ființei tale, de a trăi momente de tihnă și pace interioară. De a obține claritate și sens, ceea ce te va ajuta să-ți trăiești viața mai în acord cu tine! De a cunoaște oameni frumoși, preocupați de dezvoltare personală și un stil sănătos de viață. De a învăța și de a duce în stilul tău obișnuit de a trăi tehnici, instrumente și unelte pe care le vei folosi toată viața. Un retreat in Romania iti va aduce mult timp petrecut in aer liber, inconjurat(a) de peisaje frumoase.

Alege să ieși din monotonia vieții de zi cu zi și dă-ți un RESET participând la unul din retreat-urile noastre! 

Retreat de Grup

In marea lor majoritate, retreat-urile noastre se desfășoară în grupuri de maxim 8-20 persoane și presupun un program zilnic, cu diverse activități la care participă toți membrii grupului. E o ocazie excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te folosi de energia colectivă pentru vindecare.

Retreat Personal

Dacă preferi solitudinea sau dorești să lucrezi personalizat pe nevoile tale, îți putem asigura condițiile să lucrezi individual sau într-un grup foarte restrâns, de 2-4 persoane. Ai posibilitatea să alegi durata retreatului si să lucrezi individual cu facilitatorii. Oferta este personalizată nevoilor tale.

VREI SĂ ORGANIZEZI UN RETREAT?REZERVA LOCATIA PENTRU RETREAT-UL TAU!

MEDITATIE 

HRANĂ SĂNĂTOASĂ

YOGA&PILATES

NATURA

SPA&MASAJ

Îți punem la dispoziție un spațiu al transformării interioare, în care te reconectezi cu tine ca să poți să radiezi în lume ceea ce ești cu adevărat. Un spațiu pe care il co-creăm și susținem pentru ca TU să manifești autentic esența ființei tale.

De ce sa mergi intr-un retreat in Romania?

Credem în lecțiile prețioase pe care natura ni le oferă și in puterea ei de vindecare, de aceea, toate retreat-urile noastre includ timp și activități menite să te reconecteze cu darurile pe care natura ni le oferă. 

Alături de puterea vindecătoare a naturii, îți oferim acces la practici vechi de mii de ani precum meditație, mindfulness și yoga. Hrana pe care ți-o oferim pe durata retreaturilor este în general vegetariană, gătită cu ingrediente locale, crescute natural. De asemenea, oferim facilități de relaxare ca piscină, saună, jacuzzi și masaj spa, ca servicii adiționale.

Nu e nevoie sa ajungem sa ne imbolnavim ca sa incepem sa avem grija de corpul nostru, de emotiile noastre si de sufletul nostru. Indemnul nostru este sa invatam sa avem grija de noi incepand de azi, sa invatam sa ne iubim acum, ca sa traim o viata de calitate cat mai mult timp!

Alege un retreat viitor

Suntem bucuroși să găzduim diverse retreat-uri, susținute de numeroși facilitatori, care îmbină instrumente și tehnici variate pentru ca TU să găsești varianta cu care rezonezi cel mai mult! Alege să participi la unul din retreat-urile viitoare!

ReConnect

28 aug – 1 sep 2022

IN ECHILIBRU SI CONEXIUNE CU TINE

 

O călătorie cu sens pentru echilibrul interior si starea ta de bine!

facilitat de Liliana Paraipan, profesor acreditat de mindfulness (MBSR)

pachet cazare sibiu & relaxare

Return to Creativity 

A venit timpul sa ne reconectam cu energia creativa din noi! 
A venit timpul sa ne reconectam cu noi insine si intre noi! 
Sunteti pregatiti pentru o calatorie inedita?
Vino si tu in vara asta la Cisnadioara pentru o experienta de 5 zile de neuitat!
Am creat pentru tine un program care va include:
🧘‍♀️ sesiuni de yoga si respiratie
🙏🏻 meditatie ghidata
🎨 pictura
🕺 dans
🌳 plimbari in natura si aer curat
😊 zambete si veselie
👨‍👩‍👦‍👦 impartasiri si conectari de la suflet la suflet
🥗 mancare delicioasa
⚖️ rebalansare si relaxare
Vei avea ocazia sa testezi practici de deschidere a canalelor creative, precum si ateliere practice de conectare cu creativitatea ta.
Perioada 23-27 IULIE 2022
Durata 5 zile

Facilitatori:

Oana Deac – calificată în in tehnici de Yoga, Ayurveda, meditație și exprimare prin creativitate și coaching, Oana  a studiat in India si Indonesia si a lucrat peste 6 ani in unul dintre cele mai cunoscute centre Ayurvedice din Bali unde a sprijinit oamenii in programe de detoxificare prin sesiuni de Yoga de group si private

Alexandra Petculescu si Daniel Vladu – Alexandra si Daniel si-au inceput calatoriile de descoperire interioara in 2015 respectiv 2016, iar dintr-o seara de tango din 2018 au unit aceste experiente.
Petrec impreuna timp in tabere de formare, meditatii si tehnici de impamantare, conectare interioara prin meditatii OSHO, Trance Dance, Ecstatic Shaking, Breathing techniques, Tantric meditations, Pictura intuitiva, Ateliere de pictura.

Surori in Armonie

Surori în Armonie

Dragă femeie,
Te invităm la 4 zile profund vindecătoare, în care să îți redescoperi bucuria de a trăi în corp de femeie!💃✨
Prin experiența acestui RETREAT:
🔻 vei avea o înțelegere amplă și profundă a propriei feminități
🔻 te vei simți mai conectată cu propriul corp
🔻 vei radia încredere și vei îmbrățișa dansul vieții
🔻 relațiile cu femeile din viața ta se vor îmbunătăți
🔻 te vei reîntâlni cu acea parte raw și autentică din tine
🔻 vei aduce pace în moștenirea ta feminină
🔻 vei lega prietenii autentice cu femei minunate

 Perioada: 12-15 MAI 2022

Durata: 4 zile

Facilitatori:
Mădălina Bozeanu – Ajut femeile să se reconecteze la propriul corp prin Yoga, Terapii Somatice și prin Coaching Sistemic
Irina Ionescu – Trainer acreditat, cu experiență internațională de peste 10 ani