fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Alege un retreat in Romania

Un retreat este o călătorie cu sens! Este o oportunitate minunată de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene, de a te relaxa profund, de a te reconecta cu esența ființei tale, de a trăi momente de tihnă și pace interioară. De a obține claritate și sens, ceea ce te va ajuta să-ți trăiești viața mai în acord cu tine! De a cunoaște oameni frumoși, preocupați de dezvoltare personală și un stil sănătos de viață. De a învăța și de a duce în stilul tău obișnuit de a trăi tehnici, instrumente și unelte pe care le vei folosi toată viața. Un retreat in Romania iti va aduce mult timp petrecut in aer liber, inconjurat(a) de peisaje frumoase.

Alege să ieși din monotonia vieții de zi cu zi și dă-ți un RESET participând la unul din retreat-urile noastre! 

Suntem bucuroși să găzduim diverse retreat-uri, susținute de numeroși facilitatori, care îmbină instrumente și tehnici variate pentru ca TU să găsești varianta cu care rezonezi cel mai mult! Alege să participi la unul din retreat-urile viitoare!

ReConnect Retreat

30 nov – 4 dec 2022

IN ECHILIBRU SI CONEXIUNE CU TINE

 

O călătorie cu sens pentru echilibrul interior si starea ta de bine!

facilitat de Liliana Paraipan, profesor acreditat de mindfulness (MBSR)

BALANCE RETREAT - REGASIREA ECHILIBRULUI INTERIOR

BALANCE RETREAT este o experienta inedita de regasire a echilibrului interior in care iti dedicam un program holistic de sanatate ce incepe cu hrana sanatoasa, o locatie perfecta pentru tine, un program de activitati dedicat starii tale de bine.

Iti doresti o schimbare a ritmului vietii de zi cu zi si a rutinei psihice si emotionale care s-a asternut treptat?
Te invitam sa decoperi programul detaliat al Balance Retreat si sa ni te alaturi pentru un retreat de poveste!

INTRODUCERE IN MEDICINA SAMANICĂ

Acest atelier este o introducere practica in medicina samanica. Impreuna o sa: invatam cum sa ne conectam cu spatiul sacru si cum lucram in el; cream altarul propriu ne conectam cu Wirracocha, spatiul sacru personal, un instrument folositor in viata de zi cu zi, precum si in lucrul samanic; cunoastem arhetipurile cu care lucreaza samanii si cum ne ghideaza ele; dam si primim ritul benzilor protectoare ca sa incepem sa ne conectam cu puterea interioara si sa primim spijinul elementelor naturale; ne adunam in jurul focului sacru pentru ceremonie.

RETREAT DE MEDITATIE MEDICINE BUDDHA

Medicine Buddha cu aspectul său albastru lapis lazuli întruchipează calitatea vindecătoare a propriei noastre minți.
Această formă de meditație ne poate ajuta să obținem nu numai sănătatea fizică, ci și sănătatea mentală.
În același timp, dezvoltăm capacitatea de a sprijini alte persoane în procesul lor de vindecare interioară.
Vrei să-i ajuți pe alții și să vindeci lumea?
Învățăturile, practica și rugăciunile lui Medicine Buddha vă permit să vă vindecați pe voi înșivă și comunitatea voastră.

AYURVEDA EXTERNAL THERAPIES - CERTIFIED INTENSIVE COURSE

It is my absolute honor and pleasure to introduce to you DR. HARIKRISHNAN MANIPARAMBIL and his amazing Ayurveda External Therapies teachings.
Ayurvedic teaching has one primary objective: the well-being of body, mind and spirit.
Ayurveda is based on the harmony between each individual and nature, on regeneration and relaxation.
Ayurveda changes both body and soul, it imparts a feeling of effortlessness and provides renewed vigour for everyday life.

Retreat de Grup

In marea lor majoritate, retreat-urile noastre se desfășoară în grupuri de maxim 8-20 persoane și presupun un program zilnic, cu diverse activități la care participă toți membrii grupului. E o ocazie excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te folosi de energia colectivă pentru vindecare.

Retreat Personal

Dacă preferi solitudinea sau dorești să lucrezi personalizat pe nevoile tale, îți putem asigura condițiile să lucrezi individual sau într-un grup foarte restrâns, de 2-4 persoane. Ai posibilitatea să alegi durata retreatului si să lucrezi individual cu facilitatorii. Oferta este personalizată nevoilor tale.

VREI SĂ ORGANIZEZI UN RETREAT?REZERVA LOCATIA PENTRU RETREAT-UL TAU!

MEDITATIE 

HRANĂ SĂNĂTOASĂ

YOGA&PILATES

NATURA

SPA&MASAJ