fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Alege un retreat in Romania

Un retreat este mai mult decât o simplă vacanță – este o călătorie cu sens profund! Este oportunitatea perfectă de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene, de a te relaxa profund și de a te reconecta cu esența ființei tale. Experimentează momente de tihnă și pace interioară, obține claritate și sens, și învață să trăiești în armonie cu tine însuți. Participând la un retreat, vei cunoaște oameni frumoși, dedicați dezvoltării personale și unui stil de viață sănătos. Vei învăța tehnici și instrumente valoroase pe care le vei putea integra în viața ta de zi cu zi.

Un retreat în România îți va oferi ocazia de a petrece mult timp în aer liber, înconjurat de peisaje pitorești. La Forest Villa, te invităm să ieși din monotonia zilnică și să îți oferi un RESET bine meritat, participând la unul dintre retreat-urile noastre.

Suntem bucurosi să găzduim o varietate de retreat-uri, susținute de facilitatori experimentați care folosesc o gamă diversă de instrumente și tehnici pentru ca tu să găsești ceea ce rezonează cel mai bine cu tine. Alege să participi la unul dintre retreat-urile noastre viitoare și începe călătoria spre o viață mai echilibrată și plină de sens!

MEDITATIE 

HRANĂ SĂNĂTOASĂ

YOGA&PILATES

NATURA

SPA&MASAJ

Retreat de Grup

In marea lor majoritate, retreat-urile noastre se desfășoară în grupuri de maxim 8-20 persoane și presupun un program zilnic, cu diverse activități la care participă toți membrii grupului. E o ocazie excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te folosi de energia colectivă pentru vindecare.

Retreat Personal

Dacă preferi solitudinea sau dorești să lucrezi personalizat pe nevoile tale, îți putem asigura condițiile să lucrezi individual sau într-un grup foarte restrâns, de 2-4 persoane. Ai posibilitatea să alegi durata retreatului si să lucrezi individual cu facilitatorii. Oferta este personalizată nevoilor tale.

VREI SĂ ORGANIZEZI UN RETREAT?REZERVA LOCATIA PENTRU RETREAT-UL TAU!

Acest retreat este o pauza de la ritmul alert al vietii tale, un moment de liniste in care te poti auzi cu adevarat! Un moment de respiro pe care ti-l dai pentru a privi cu claritate imaginea de ansamblu a vietii tale, pentru a te conecta cu sursa ta interioara, pentru a-ti asculta intuitia și a-ti lăsa creativitatea să-ți arate drumul! Ca să simți că  ceea ce faci are un sens mai profund decat acela de a-ti umple zilele cu responsabilitati si o lista ampla de activitati. Pe parcursul acestei retrageri, vei explora ce inseamnă să fii si sa trăiești cu sens. Vei petrece timp în natură, vei respira aer curat, vei face yoga, vei medita, vei desena mandale, vei manca sanatos, vei avea timp sa reflectezi, să respiri, să te miști, să scrii, să explorezi. Vei împărtăși din ceea ce ești cu alte suflete deschise. Vei reinvata sa fii, să te bucuri, să trăiești si nu doar sa faci!

Constelații – Terapie prin Sunete – Ceremonia Șamanică a Focului

Este pentru tine acest retreat dacă:

Îți dorești să evoluezi și să atingi cel mai înalt potențial benefic pentru tine.

• Simți nevoia să te conectezi mai profund cu tine, cu sufletul tău și să descoperi noi dimensiuni ale ființei tale.

•Vrei să îți accesezi darurile și să iți regăsești echilibru.

Ce vei obține ?

Dizolvi poveri transgeneraționale ce stau în calea manifestării intențiilor tale.

• Vei lucra asupra blocajelor pe care le întâmpini în viața ta într-un mod profund prin metoda constelațiilor familiale.

• Vei învăța cum să aplici concret metode terapeutice pe care să le foloseșți oricând în viața ta de zi cu zi pentru a-ți crește vibrația și a avea o stare de bine.

• Vei învăța cum să îți gestionezi emoțiile care te copleșesc și cum le poți transforma în resurse de putere.

• Vei învăța și vei face pași concreți spre iubirea de sine.

• Vei avea ocazia să vindeci și să dizolvi răni vechi din istoria familiei tale sau din istoria sufletului tău care te blochează în prezent.