fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Relax & Recharge - Cazare & Relaxare langa Sibiu

Evadează din agitația urbană și bucură-te de aer curat! Vino la Forest Villa să te odihnești, să-ți reîncarci bateriile și să te bucuri de împrejurimi! Vei avea parte de cazare confortabilă langa Sibiu, hrană sănătoasă plină de ingrediente proaspete și naturale, relaxare la piscină, saună și jacuzzi. Poți adăuga sesiuni de yoga, pilates, meditație sau masaj!

Credem cu tarie ca fiecare dintre noi are puterea sa schimbe scenariul unei vieti lipsite de energie si vitalitate indiferent de varsta sau situatie sociala, daca isi doreste cu adevarat. Putem incepe acest lucru chiar acum, schimbandu-ne felul de hrana pe care o consumam, introducand superalimentele in mancarea de zi cu zi, renunțând la distracțiile digitale care ne agită mintea, programandu-ne timp pentru sufletul nostru, facand un pic de miscare zilnic și conectându-ne cu natura.

Suntem aici ca sa-ti oferim cadrul și timpul pentru a aduce vitalitatea și bucuria înapoi în viața ta!

Ce include pachetul Relax & Recharge – cazare & relaxare langa Sibiu?

Hrană sănătoasă

Meniurile pe care le pregătim sunt în marea lor majoritate bazate pe fructe, legume și oelaginoase plantate și îngrijite de fermieri locali. Pe durata șederii la noi, vei putea opta între un meniu ovo-lacto-vegetarian, vegan sau raw vegan. Dintre preparatele pe care lepregătim cu drag se numără crema de rădăcinoase, cartoful dulce la cuptor cu pasta de avocado si năut, dovleacul cu merisoare și quinoa, pasta de măsline, semințe și roșii uscate cu sticksuri de legume, etc.

Relaxare la piscină, saună și jacuzzi

Sauna are beneficii multiple în detoxifierea organismului, creșterea imunității și reducerea stresului, de aceea, îți recomandăm să o folosești pe parcursul șederii tale la noi. De asemenea, hidromasajul asociat cu cromoterapia e benefic reducerii tensiunii acumulate în corp, relaxării mentale și îmbunătățirea calității somnului. In perioada mai-octombrie, o piscină încălzită te așteaptă de asemenea, pentru o experiență de relaxare completă.

 

Servicii aditionale

Poți alege să-ți completezi experiența de relaxare cu mediații, sesiuni de mindfulness, yoga sau pilates individuale sau de grup în funcție de programul de activități al centrului. Facilitatorii noștri vor crea programe personalizate pe nevoile tale.

Rezervă un Masaj

Masajul este o experiență completă a relaxării trupului și minții, de aceea, vei putea rezerva o sesiune de masaj ca serviciu adițional. Printre masajele pe care le oferim se numără masaj de relaxare, masaj deep tissue, masaj cu pietre calde sau reflexoterapie.

Contacteaza-ne

CISNADIOARA, Str Sibiului 44
TEL: 0722 654 461

Paraipan Dragos Constantin PFA, CUI 32549334, F32/1261/2013