fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Relax & Recharge - Cazare & Relaxare langa Sibiu

Evadează din agitația urbană și bucură-te de aer curat!

Vino la Forest Villa să te odihnești, să-ți reîncarci bateriile și să te bucuri de împrejurimi!

Vei avea parte de cazare confortabilă langa Sibiu, hrană sănătoasă plină de ingrediente proaspete și naturale, relaxare la piscină, saună și jacuzzi.

Poți adăuga sesiuni de yoga, pilates, meditație sau masaj!

Credem cu tarie ca fiecare dintre noi are puterea sa schimbe scenariul unei vieti lipsite de energie si vitalitate indiferent de varsta sau situatie sociala, daca isi doreste cu adevarat. Putem incepe acest lucru chiar acum, schimbandu-ne felul de hrana pe care o consumam, introducand superalimentele in mancarea de zi cu zi, renunțând la distracțiile digitale care ne agită mintea, programandu-ne timp pentru sufletul nostru, facand un pic de miscare zilnic și conectându-ne cu natura.

Suntem aici ca sa-ti oferim cadrul și timpul pentru a aduce vitalitatea și bucuria înapoi în viața ta!

Ce include pachetul Relax & Recharge – cazare & relaxare langa Sibiu?

Program zilnic Relax & Recharge

  • 08.00 Bufet sanatos – shot superalimente, fructe, apa enzimatica, ceai 
  • 10.00 Mic dejun sanatos
  • 14.00 Prânz sanatos
  • 15.00 Timp odihna, Masaje si Terapii alternative*, Piscină exterioară incalzită (mai-oct) 
  • 19.00 Cina sanatoasa
  • 20.00-22.00 Relaxare la Sauna, jacuzzi/ Cinema – film motivational
  • *Masajele, terapiile alternative, sesiuni de yoga, meditatie se pot adauga contra cost, pe bază de rezervare prealabilă.
  • **Meniul este vegan, bazat exclusiv pe fructe, legume, oleaginoase.

Hrană sănătoasă

Hrana ne influențează starea de bine și nivelul de energie. De aceea, meniurile pe care le pregătim sunt în marea lor majoritate bazate pe fructe, legume și oelaginoase plantate și îngrijite de fermieri locali. Dintre preparatele pe care le pregătim cu drag se numără crema de rădăcinoase, cartoful dulce la cuptor cu pasta de avocado si năut, dovleacul cu merisoare și quinoa, pasta de măsline, semințe și roșii uscate cu sticksuri de legume, etc.

Relaxare la piscină, saună și jacuzzi

Sauna are beneficii multiple în detoxifierea organismului, creșterea imunității și reducerea stresului, de aceea, îți recomandăm să o folosești pe parcursul șederii tale la noi. De asemenea, hidromasajul asociat cu cromoterapia e benefic reducerii tensiunii acumulate în corp, relaxării mentale și îmbunătățirea calității somnului. In perioada mai-octombrie, o piscină exterioară încălzită te așteaptă de asemenea, pentru o experiență de relaxare completă.

 

Servicii aditionale

Poți alege să-ți completezi experiența de relaxare cu sesiuni de yoga, pilates mindfulness, ateliere de viață sănătoasă în funcție de programul de activități al centrului. Te rog să ne spui dinainte ce te-ar interesa ca sa facem rezervarea necesară.

Rezervă un Masaj

Masajul este o experiență completă a relaxării trupului și minții, de aceea, vei putea rezerva o sesiune de masaj ca serviciu adițional. Printre masajele pe care le oferim se numără masaj de relaxare, masaj deep tissue, masaj cu pietre calde sau terapii alternative precum reiki.

Rezerva acum!

CISNADIOARA, Str Sibiului 44
TEL: 0722 654 461

Paraipan Dragos Constantin PFA, CUI 32549334, F32/1261/2013