fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Detox your Mind & Body Retreat

Te trezești cu greu dimineața și te simți fără chef de viață? Resimți oboseală, greutate excesivă, probleme digestive, dureri de cap, alergii, minte încețoșată sau alte simptome care îți reduc vitalitatea? Alege programul Detox your Minid & Body Retreat pentru a-ti ajuta corpul si mintea in procesul de detoxifiere! Vino la Forest Villa să te odihnești, să îți cureți corpul de toxinele vieții urbane, să reduci distragerile digitale și să-ți reîncarci bateriile !

Detox your Mind & Body Retreat

– cel mai rapid si eficient program de detoxifiere. Este un program de fasting (doar lichide) de 4-7-14 sau 21 zile. Durata standard este de 7 zile, dar daca esti la primul detox, poti incepe cu un program de 4 zile sau chiar cu o singura zi sa testezi cum te simti. Ulterior, poti creste numarul de zile. Pe durata programului, vei bea zilnic cca 3-4 litri de lichide, intre care 2 litri de sucuri fresh, iar restul supa detoxifianta, apa, ceaiuri. De asemenea, vei avea un aport de superlimente si probiotice. La finalul programului, vei simti beneficiile: vitalitate crescuta, cateva kilograme in minus, piele mai luminoasa si mai curata, o stare de spirit mai buna.

Program zilnic Detox your Mind & Body Retreat

  • 08.00 Suc Detox fructe
  • 09.30 Iarba de Grau/Detox pentru ficat
  • 11.00 Suc verde vitalizant
  • 12.30 Supa Detox
  • 14.00 Suc Detox legume
  • 15.30 Supa Detox
  • 17.00 Suc verde alcalinizant
  • 18.30 Iarba de Grau/Detox pentru ficat
  • 20.00 Shake proteic + Probiotice
Detox your Mind & Body Retreat

Servicii aditionale

Poți alege să-ți completezi experiența de relaxare cu meditații, sesiuni de mindfulness, yoga sau pilates individuale sau de grup în funcție de programul de activități al centrului. Facilitatorii noștri vor crea programe personalizate pe nevoile tale.

Rezervă un Masaj

Masajul este o experiență completă a relaxării trupului și minții, de aceea, vei putea rezerva o sesiune de masaj ca serviciu adițional. Printre masajele pe care le oferim se numără masaj de relaxare, masaj deep tissue, masaj cu pietre calde sau reflexoterapie.

Saună, jacuzzi și piscină exterioară

Sauna are beneficii multiple în detoxifierea organismului, creșterea imunității și reducerea stresului, de aceea, îți recomandăm să o folosești pe parcursul șederii tale la noi. De asemenea, hidromasajul asociat cu cromoterapia e benefic reducerii tensiunii acumulate în corp, relaxării mentale și îmbunătățirea calității somnului. In perioada mai-octombrie, o piscină încălzită te așteaptă de asemenea, pentru o experiență de relaxare completă.

 

Contacteaza-ne

CISNADIOARA, Str Sibiului 44
TEL: 0722 654 461

Paraipan Dragos Constantin PFA, CUI 32549334, F32/1261/2013