fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Detox your Mind & Body

Te trezești cu greu dimineața și te simți fără chef de viață? Resimți oboseală, greutate excesivă, probleme digestive, dureri de cap, alergii, minte încețoșată sau alte simptome care îți reduc vitalitatea? Alege programul Detox your Mind & Body Retreat pentru a-ti ajuta corpul si mintea in procesul de detoxifiere! Vino la Forest Villa să te odihnești, să îți cureți corpul de toxinele vieții urbane, să reduci distragerile digitale și să-ți reîncarci bateriile !

Detox your Mind & Body 

Un program de relaxare a mintii si detoxifiere a corpului.  La finalul programului, vei simti beneficiile: vitalitate crescuta, cateva kilograme in minus, piele mai luminoasa si mai curata, o stare de spirit mai buna.

Vei beneficia de cazare in camera dubla, meniu vegan sau meniu bazat exclusiv pe sucuri (la alegerea ta), acces la sauna, jacuzzi, piscina exterioara incalzita si un program complex de activitati – yoga, meditatie, ateliere de viata sanatoasa. 

Program zilnic Detox your Mind & Body Retreat

 • 08.00 Bufet sanatos – shot superalimente, fructe, apa enzimatica, ceai 
 • 08.30 Yoga/Pilates/Miscare Constienta
 • 10.00 Mic dejun sanatos
 • 11.00 Atelier Mindfulness/Atelier gatit sanatos/Activitate in natură/Atelier Mindful Art 
 • 14.00 Prânz sanatos
 • 15.00 Timp odihna, Masaje si Terapii alternative*, Piscină exterioară incalzită (mai-oct) 
 • 17.00 Yoga
 • 18.00 Meditatie 
 • 19.00 Cina sanatoasa
 • 20.00-22.00 Relaxare la Sauna, jacuzzi/ Cinema – film motivational
 • *Masajele si terapiile alternative se pot adauga contra cost, pe bază de rezervare prealabilă.
 • **Meniul vegan poate fi inlocuit cu meniu exclusiv de sucuri detox, pe baza de rezervare prealabila, fără costuri suplimentare. 

Yoga si Meditatie

Programul zilnic include sesiuni de yoga, mindful movement si meditatie la care iti recomandam sa participi. Yoga este o practica de conectare minte-corp care te va ajuta sa-ti calmezi mintea si sa te reconectezi cu mesajele subtile ale corpului tau. Meditatia este o practica de ingrijire a mintii tale si un mod de a trai in prezent.

Saună, jacuzzi și piscină exterioară

Sauna are beneficii multiple în detoxifierea organismului, creșterea imunității și reducerea stresului, de aceea, îți recomandăm să o folosești pe parcursul șederii tale la noi. De asemenea, hidromasajul asociat cu cromoterapia e benefic reducerii tensiunii acumulate în corp, relaxării mentale și îmbunătățirea calității somnului. In perioada mai-octombrie, o piscină încălzită te așteaptă de asemenea, pentru o experiență de relaxare completă.

 

Rezervă un Masaj

Masajul este o experiență completă a relaxării trupului și minții, de aceea, vei putea rezerva o sesiune de masaj ca serviciu adițional. Printre masajele pe care le oferim se numără masajul de relaxare, masajul deep tissue, masajul cu pietre calde sau terapii alternative precum reiki. Alege ce ti se potriveste si rezervă in prealabil. 

Mancare sanatoasa

Meniu sucuri

Cel mai rapid si eficient program de detoxifiere. Este un program de fasting (doar lichide) de 4-7-14 sau 21 zile. Durata standard este de 7 zile, dar daca esti la primul detox, poti incepe cu un program de 4 zile sau chiar cu o singura zi sa testezi cum te simti. Ulterior, poti creste numarul de zile. Pe durata programului, vei bea zilnic cca 3-4 litri de lichide, intre care 2 litri de sucuri fresh, iar restul supa detoxifianta, apa, ceaiuri. De asemenea, vei avea un aport de superlimente si probiotice.

Rezervă acum!

CISNADIOARA, Str Sibiului 44
TEL: 0722 654 461

Paraipan Dragos Constantin PFA, CUI 32549334, F32/1261/2013