fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Balance Your Life

Program de retragere din agitația cotidiană pentru relaxarea ta fizică și mentală!

Acest program este conceput pentru toți acei oameni care doresc să facă o schimbare în viața lor, să introducă obiceiuri mai sănătoase, să învețe să gestioneze mai bine stresul și să găsească un spațiu de liniște și reconectare cu natura.

Ideea de sănătate integrativă și holistică stă la baza acestui program, de aceea, vă oferim ateliere diferite precum hrană sănătoasă, mindfulness pentru calmarea minții, inteligență emoțională, crearea de obiceiuri sănătoase, ateliere creative, masaj și terapii energetice.

Se lucrează în grupuri foarte mici, în condiții de distanțare fizică. In caz de restrictii, se returnează sumele achitate în avans.

Vom avea ateliere despre cum să ne hrănim într-un mod mai sănătos și, mai presus de toate, să devenim conștienți de mâncarea noastră. Ce mănânc? De unde vine? Am nevoie să mănânc tot ce am în farfurie? Pot începe să introduc alimente noi? De ce alimente am nevoie pentru primăvară?

Nu este vorba despre a deveni vegetarian peste noapte ci de a deveni conștienți de deciziile pe care le luăm și de modul în care acestea ne afectează sănătatea. Ce pot face acum pentru a trăi mai sănătos și mai în armonie cu mine și cu natura?

Vom face exerciții care ne vor ajuta să ne simțim corpul și să ne aliniem mintea cu trupul. Exerciții simple, adaptate tuturor. Sesiuni de yoga, pilates, stretching. De asemenea, vom face plimbări în pădure pentru a ne reconecta cu natura și plimbări în împrejurimi pentru a gusta din tradițiile și cultura locului. 

Vei învăța cum să gestionezi stresul prezent din ce în ce mai mult în viața noastră actuală. De asemenea, vei învăța să gestionezi emoțiile dificile care uneori te copleșesc.

Vom lucra împreună tehnici de calmare a minții și reducere a criticului interior. Ce să fac cu gândurile mele? Mintea te duce de la un gând la altul, creând scenarii negative care deseori duc la anxietate, depresie, atacuri de panică, insomnii și stres accentuat. Vei învăța câteva tehnici simple de mindfulness care te vor ajuta să trăiești în prezent și să reduci stresul mental pe care-l experimentezi.

Intenția acestui retreat este de a-ți oferi instrumente și practici care te pot sprijini astfel încât tu să trăiești mai sănătos, mai armonios, bucurându-te de natură, activități, obiceiuri noi și pentru a te umple de energie și stare de bine.

Vom lucra împreună în ateliere, discuții, meditații ghidate, plimbări și momente de odihnă. 

De asemenea, vei avea acces la facilități spa (saună, jacuzzi și piscină exxterioară încălzită). Adițional, oferim posibilitatea unor terapii suplimentare precum masaj, reflexoterapie, terapie Raindrop, sesiuni de Reiki pentru o experiență de relaxare completă. 

Mindfulness pentru echilibru și calm interior

Practica mindfulness ne poate ajuta să aducem starea de prezență conștientă în mijlocul unei zile pline. Ne ajută să redescoperim semnificația verbului a fi și bucuria simplă a existenței. Susținut de mii de studii științifice, practica meditației mindfulness are numeroase beneficii asupra sănătății mentale și asupra longevității noastre. Vei lucra cu un profesor acreditat internațional de mindfulness și vei avea acces la practică și după ce ajungi înapoi acasă.

Yoga pentru conexiunea dintre corp si minte

Practica Yoga înseamnă abordarea holistică asupra vieții ca Întreg şi este probabil una din cele mai eficiente metode de gestionare a stresului cotidian și conexiune a minții cu corpul.

Hrană sănătoasă

Meniurile pe care le pregătim sunt în marea lor majoritate bazate pe fructe, legume și oelaginoase plantate și îngrijite de fermieri locali. Pe durata șederii la noi, vei putea opta între un meniu ovo-lacto-vegetarian, vegan sau raw vegan. Dintre preparatele pe care lepregătim cu drag se numără crema de rădăcinoase, cartoful dulce la cuptor cu pasta de avocado si năut, dovleacul cu merisoare și quinoa, pasta de măsline, semințe și roșii uscate cu sticksuri de legume, etc.

Relaxare la piscină, saună și jacuzzi

Sauna are beneficii multiple în detoxifierea organismului, creșterea imunității și reducerea stresului, de aceea, îți recomandăm să o folosești pe parcursul șederii tale la noi. De asemenea, hidromasajul asociat cu cromoterapia e benefic reducerii tensiunii acumulate în corp, relaxării mentale și îmbunătățirea calității somnului. In perioada mai-octombrie, o piscină încălzită te așteaptă de asemenea, pentru o experiență de relaxare completă.

 

Rezervă un Masaj

Masajul este o experiență completă a relaxării trupului și minții, de aceea, vei putea rezerva o sesiune de masaj ca serviciu adițional. Printre masajele pe care le oferim se numără masaj de relaxare, masaj deep tissue, masaj cu pietre calde sau reflexoterapie.

Servicii aditionale

Poți alege să-ți completezi experiența de relaxare cu mediații, sesiuni de mindfulness, yoga sau pilates individuale sau de grup în funcție de programul de activități al centrului. Facilitatorii noștri vor crea programe personalizate pe nevoile tale.

Contacteaza-ne

CISNADIOARA, Str Sibiului 44
TEL: 0722 654 461

Paraipan Dragos Constantin PFA, CUI 32549334, F32/1261/2013