fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Locatie ideala pentru un retreat in Romania

Suntem bucurosi ca iti setezi intentia de a impartasi din ceea ce faci, aici, in aceasta locatie dedicata retreat-urilor, situata in apropiere de Sibiu, la Cisnadioara

Ne propunem sa colaboram in cele mai mici detalii cu tine, facilitatorul viitorului retreat, astfel incat sa ne asiguram ca totul va merge lin si in concordanta cu ceea ce ai nevoie.

 

Aceasta locatie dedicata retreat-urilor este situata chiar la marginea padurii si la 10-15 min de mers pe jos pana la Cetatea Cisnadioarei. De asemenea, la 10 min de mers cu masina de Sibiu. Este clasificata la 4 margarete de Ministerul Turismului.

Accesul se face direct din sosea si dispunem de numeroase locuri de parcare.

interior foisor forest villa detox mindfulness

spatii cazare

persoane capacitate

mp de gradina

m altitudine

Cazare retreat

Dispunem de o capacitate totală de 20 de locuri împărțite în 5 camere duble, o cameră triplă și un apartament cu 2 camere. De asemenea, 3 căsuțe independente. Toate spațiile de cazare au baie, balcon/terasă.

Piscina exterioară

Te relaxezi la piscină și te delectezi cu panorama verde a împrejurimilor. Piscina exterioară încălzită este la dispoziția ta în perioada mai – octombrie. Pentru a te bucura de liniștea zonei, copiii sub 14 ani nu au acces la piscină.

Foisor yoga si meditatie

Dispunem de un foișor acoperit dedicat activităților precum yoga, meditație, dans, etc. Spațiul găzduiește până la 25 de persoane și dispune de o chicinetă și un grup sanitar.

Saună & Jacuzzi

Sauna are beneficii multiple în detoxifierea organismului, creșterea imunității și reducerea stresului.  De asemenea, hidromasajul asociat cu cromoterapia e benefic reducerii tensiunii acumulate în corp, relaxării mentale și îmbunătățirea calității somnului.

Camera Masaj

Masajul este o experiență completă a relaxării trupului și minții, de aceea, vei putea rezerva o sesiune de masaj ca serviciu adițional. Printre masajele pe care le oferim se numără masaj de relaxare, masaj deep tissue, masaj cu pietre calde sau reflexoterapie.

Grădina & Pădurea

Te relaxezi în natură fie în grădina de cca 7000 mp de care dispunem, fie te bucuri de o plimbare în pădurea care mărginește locația. Natura este o sursă primară de vindecare și reconectare pe care o ai la dispoziție cât stai la noi.

Bucătărie vegetariană

Meniurile pe care le pregătim sunt în marea lor majoritate bazate pe fructe, legume și oleaginoase plantate și îngrijite de fermieri locali. Pe durata șederii la noi, vei putea opta între un meniu ovo-lacto-vegetarian, vegan sau raw vegan. Dintre preparatele pe care le pregătim cu drag se numără crema de rădăcinoase, cartoful dulce la cuptor cu pasta de avocado si năut, dovleacul cu merisoare și quinoa, pasta de măsline, semințe și roșii uscate cu sticksuri de legume, etc.

Capacitatea locatiei pentru retreat si alte facilitati

In locatie putem gazdui pana la 23 de persoane, astfel:

  • In vila principala, dispunem de 3 camere duble (pot fi aranjate fie cu pat matrimonial – 180/200cm, fie cu 2 paturi twin ), 2 camere duble ( cu pat matrimonial -140/200cm ), 1 camera tripla (fie 1 pat dublu + 1 pat twin, fie 3 paturi twin), 1 apartament (1 pat dublu + 2 paturi twin)
  • Separat de vila principala, la 30 m distanta se afla 2 casute cu living si dormitor (1 pat matrimonial + 1 canapea extensibila sau 2 paturi twin + 1 canapea )

Toate camerele au terasa/balcon. Wifi disponibil in toata locatia.

  • Foisor meditatie de cca 60 mp cu baie si chicineta
    Echipament (10 perne de meditatie, 10 saltele yoga)
  • Bucatarie dotata + living servire/preparare masa
  • Meniu pentru 3 mese (ovo lacto vegetarian sau vegetarian prestabilit)
  • Acces la piscina exterioara (mai-octombrie
  • Gradina de 7000 mp cu spatiu acoperit pentru yoga in iarba

Servicii adiționale disponibile la cerere

 

● Transfer dus/intors aeroport/gara

● Acces sauna si jacuzzi

● Masaj spa – masaj relaxare, masaj cu pietre calde, masaj aromaterapeutic

● Meditație mindfulness – durata 30-90 min

● Atelier nutriție sănătoasă – durata cca 90 -120 min

● Atelier pictura de mandale – durata cca 90 -120 min

● Atelier stone painting – durata cca 90 -120 min

● Mindful Outdoor Experience –  durata cca 90 -120 min

● Clase de Yoga/Pilates/Aqua Gym – 60-75min

 

 

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru rezervarea locatiei, te rugam sa ne trimiti o cerere scrisa pe email contact@forest-villa.ro. Ne dorim sa cunoastem cat mai in detaliu solicitarile tale, de aceea, vom programa o intalnire video, in care sa ne cunoaștem si sa discutam regulile casei precum si eventualele cereri specifice.  

Ulterior, vom putea face rezervarea fermă pe baza plății unui avans. 

Îți stăm la dispoziție pentru alte detalii si de asemenea, te asigurăm de intreaga noastra flexibilitate si deschidere de a găsi varianta optimă de colaborare pentru ambele parti. 

Scrie-ne la contact@forest-villa.ro sau sună la Dragos 0722.654.461/Liliana 0722.279.847

Te așteptăm cu drag! 

CISNADIOARA, Str Sibiului 44
TEL: 0722 654 461

Paraipan Dragos Constantin PFA, CUI 32549334, F32/1261/2013