fbpx
+40 722 654 461 contact@forest-villa.ro

Alege un retreat in Romania

Un retreat este o călătorie cu sens! Este o oportunitate minunată de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene, de a te relaxa profund, de a te reconecta cu esența ființei tale, de a trăi momente de tihnă și pace interioară. De a obține claritate și sens, ceea ce te va ajuta să-ți trăiești viața mai în acord cu tine! De a cunoaște oameni frumoși, preocupați de dezvoltare personală și un stil sănătos de viață. De a învăța și de a duce în stilul tău obișnuit de a trăi tehnici, instrumente și unelte pe care le vei folosi toată viața. Un retreat in Romania iti va aduce mult timp petrecut in aer liber, inconjurat(a) de peisaje frumoase.

Alege să ieși din monotonia vieții de zi cu zi și dă-ți un RESET participând la unul din retreat-urile noastre! 

Suntem bucuroși să găzduim diverse retreat-uri, susținute de numeroși facilitatori, care îmbină instrumente și tehnici variate pentru ca TU să găsești varianta cu care rezonezi cel mai mult! Alege să participi la unul din retreat-urile viitoare!

MEDITATIE 

HRANĂ SĂNĂTOASĂ

YOGA&PILATES

NATURA

SPA&MASAJ

Retreat de Grup

In marea lor majoritate, retreat-urile noastre se desfășoară în grupuri de maxim 8-20 persoane și presupun un program zilnic, cu diverse activități la care participă toți membrii grupului. E o ocazie excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te folosi de energia colectivă pentru vindecare.

Retreat Personal

Dacă preferi solitudinea sau dorești să lucrezi personalizat pe nevoile tale, îți putem asigura condițiile să lucrezi individual sau într-un grup foarte restrâns, de 2-4 persoane. Ai posibilitatea să alegi durata retreatului si să lucrezi individual cu facilitatorii. Oferta este personalizată nevoilor tale.

VREI SĂ ORGANIZEZI UN RETREAT?REZERVA LOCATIA PENTRU RETREAT-UL TAU!

ReConnect Retreat

03-07 APRILIE 2024

IN ECHILIBRU SI CONEXIUNE CU TINE

 

O călătorie cu sens pentru echilibrul interior si starea ta de bine!

facilitat de Liliana Paraipan, profesor acreditat de mindfulness (MBSR)

RE-TREAT YOUR BODY, MIND AND SPIRIT

 Oferă-ți un restart metabolic, mental și emoțional în numai 7 zile!

Te regăsești în lupta constantă cu poftele, cu o dependență de zahăr sau te întrebi de ce nu poți scăpa de kilograme în plus? E timpul pentru un restart metabolic, mental și emoțional! 🍁
În 4-10 martie 2024, alătură-te nouă și specialiștilor ElaClinic pentru 7 zile de transformare pe toate planurile. Vei fi înconjurat de medici nutritionisti, specialiști in psihonutriție, dezvoltare personală și psihoterapie astfel încât să beneficiezi de sprijin profesionist personalizat! Totul sub supraveghere medicală – Dr. Laura Ene care va fi prezentă pe toată durata taberei și te va monitoriza cu atenție și grijă.
Vei lucra cu mintea și cu emoțiile tale și vei învăța să le folosești în favoarea ta. Vei descoperi tiparele de comportament alimentar care te sabotează și vei afla cum să le gestionezi. Vei descoperi ce se ascunde în spatele poftelor și vei afla cum le faci față constructiv, nu distructiv. Îți vei conștientiza credințele potențatoare si limitative. Vei învăța să îți creezi obiceiuri și rutine sănătoase.
Ești Gata Pentru O Schimbare Vizibilă? Alătură-te nouă pentru 7 zile de renaștere! 🌳