Daca iti doresti sa ai parte de o zi de duminica diferita te invitam cu drag la o sesiune de yoga in aer liber si un brunch delicios dupa aceea.๐ŸŒฟ๐Ÿ’

Evenimentul are loc in gradina spatioasa a pensiunii Forest Villa din Cisnadioara, la doar cateva minute de condus din Sibiu.

Incepem cu o clasa de yoga energizanta intr-un spatiu foarte deschis. Ai ocazia sa te bucuri de aer curat, mult spatiu verde si libertate. ๐Ÿƒ

O sesiune de yoga te face sฤƒ te simti bine in pielea ta, scade nivelul stresului, creste incredere in sine, imbunatateste flexibilitatea fizica ศ™i psihica, te รฎnvata sa respiri constient si stimuleaza activitatea optima a tuturor sistemelor din corp.
Experimentat sau nu, yoga este pentru toti!

Ora de yoga este sustinuta de catre Alexandra Mandache, instructor yoga atestat si se adreseaza oricarui nivel, chiar si persoanelor care nu au mai practicat yoga pana acum.

Te asteptam cu entuziasm, curiozitate si o saltea/patura/izopren. Si bineinteles pofta de miscare si apoi de mancare ๐Ÿ™‚

Clasa de yoga este urmata de servirea unui meniu ovo-lacto-vegetarin gandit si pregatit de health coach Liliana Paraipan. Ai parte de aperitive, fel principal, desert si bautura non-alcoolica.

Pentru ca locatie este minunata poti savura privelistea si dupa ce terminam yoga si masa.๐ŸŒž

Asadar poti petrece cateva ore bune afara, facand miscare pentru trup, minte si suflet si hranindu-te cu adevarat.

Costul acestei experientei este 80 lei. Pentru detalii privind modalitatile de plata ne puteti contacta prin mesaj privat pe facebook sau la telefon 0740144595.

Exista un numar limitat de locuri disponibile, iar meniul se pregateste in functie de numarul persoanelor inscrise.

Politica de anulare
* Pentru rezervarile anulate cu mai mult de 7 zile inaintea evenimentului, se restituie tariful.
* Pentru rezervarile anulate cu mai putin de 7 zile inaintea evenimentului, nu se restituie tariful.

** Participarea la ora de yoga se face pe propria raspundere. Te rugam sa consulti medicul curant inainte de orice activitate fizica, mai ales daca exista dificultati medicale.