Iti place sa descoperi secretele muntelui pe jos sau cu bicicleta? Forest Villa e punctul de plecare cel mai potrivit! Situata la marginea padurii, chiar pe traseul de biciclete spre Sibiu!

Pachetul include cazare 2 nopti in camera dubla, mic dejun si inchiriere 2 biciclete.

Pret: 250 lei/persoana/pachet

Rezerva acum!

Simti nevoia sa pui stop rutinei cotidiene si sa iti lasi corpul si mintea sa se odihneasca? In peisajul linistit al Cisnadioarei, iti propunem un program care te va umple de energie! Vei inspira aer curat, te vei bucura de liniste si te vei hrani doar cu sucuri naturale care iti ofera toate resursele de care are nevoie corpul tau. Daca vrei sa adopti un stil sanatos de viata dupa ce pleci de la noi, vei putea avea o discutie personala cu Liliana, health coach acreditat de New York Institute of Integrative Nutrition, in urma careia vei afla care sunt ingredientele de care corpul tau are cea mai mare nevoie! Daca vrei sa afli mai multe despre detoxifiere, viziteaza-ne la www.detoxsibiu.ro

Pret: 190 lei/noapte/persoana, cazare in camera dubla si dieta detox. Pretul este valabil pentru un pachet de minim 2 nopti, iar recomandarea noastra este sa stai minim 3 nopti pentru rezultate vizibile.

Pret supliment single: 90 lei/noapte

Rezerva acum!

Vrei sa petreci Ziua Nationala la munte? Te asteptam la Cisnadioara sa te bucuri de natura, liniste si bucate romanesti traditionale.

Pret: 240 lei/pachet de 2 nopti/persoana cazare in camera dubla cu mic dejun si masa traditionala romaneasca

Pret noapte suplimentara – 95 lei/persoana

Rezerva acum!

Alege sa petreci Craciunul intr-o atmosfera linistita si relaxata, beneficiind de confortul de acasa dar fara grijile pregatirilor specifice! Situata la doar cativa kilometri de  Sibiu si renumitul Targ de Craciun, locatia noastra iti ofera pachete de Craciun de minim 2 nopti cazare cu pensiune completa si bucate traditionale de Sarbatori!

Pret: 250 lei/noapte/persoana cazare in camera dubla cu pensiune completa si masa traditionala de Craciun

Pretul este valabil pentru minim 2 nopti de cazare. Copiii pana in 2 ani beneficiaza de gratuitate, iar copiii cu varsta de la 2 la 12 ani beneficiaza de discount 50% daca se cazeaza in camera cu parintii.

Daca veti rezerva ferm pana la 15 noiembrie, beneficiati de 15% discount. Rezervarea ferma presupune plata unui avans de 30%, nerambursabil.

Rezerva acum!

Petrece Revelionul impreuna cu cei dragi tie intr-o atmosfera placuta si relaxata, cu tot confortul de acasa. Iti punem la dispozitie spatiu de dans si meniu festiv pentru petrecerea de Revelion si pensiune complete pe toata durata sejurului. Poti opta pentru rezervarea unei singure camera sau a intregii capacitate (6 camere si 1 apartament –maxim 16 adulti)

Pret: 299 lei/noapte/persoana cazare in camera dubla cu pensiune completa si masa de Revelion inclusa

Pretul este valabil pentru minim 3 nopti de cazare. Copiii pana in 2 ani beneficiaza de gratuitate, iar copiii cu varsta de la 2 la 12 ani beneficiaza de discount 50% daca se cazeaza in camera cu parintii.

Rezerva acum!