Forest Villa dispune de 5 camere duble, 1 junior suite si 1 apartament. Fiecare camera are baia proprie, cu cada sau dus. Mobilierul este nou, elegant asigurandu-va confortul de acasa.

Toate camerele au iesire pe terasa, astfel ca tu sa poti admira privelistea naturii bucurandu-te de zgomotul padurii din apropiere. Wifi disponibil gratuit in fiecare camera. Apartamentele sunt dotate cu TV.


La parterul vilei, se gaseste un mic restaurant, cu o atmosfera calda si intima, unde poti savura bucate naturale, preparate in casa, alaturi de un pahar de vin de buna calitate.

Capacitatea maxima a restaurantului este de 40 persoane. De asemenea, avem cateva mese afara, pe terasa exterioara si chiar in gradina…unde te poti bucura de un mic dejun sau cina direct pe iarba proaspat taiata.

Meniul nostru este proaspat, creat in functie de sezon, de aceea, saptamanal te vom suprinde cu altceva. Restaurantul este disponibil pentru servirea micului dejun si pentru mese organizate.


Vrei un spatiu doar pentru tine si grupul tau? Sala multifunctionala de evenimente iti sta la dispozitie.

Cu o capacitate de maxim 25 persoane in format de sala de consiliu, sala multifunctionala poate gazdui un seminar, o prezentare, o intalnire de afaceri. Sau, se poate transforma intr-o sala de dans pentru o petrecere reusita.


Avem copii si iubim copiii in general, de aceea, le vom pregati un loc de joaca. Acesta este in curs de amenajare!

Intinsa pe 3000 mp, gradina este oaza de verde pe care o ai la dispozitie…te poti bucura de razele calde ale soarelui de dimineata, iti poti linisti mintea cu susurul apei iazului si ciripitul pasarilor, poti savura o cafea sau un suc natural de fructe pe terasa, te poti juca alaturi de copiii tai.