Forest Villa dispune de 5 camere duble, 1 cameră king deluxe, 1 apartament și 1 vilă independentă. Fiecare spațiu de cazare are baie proprie, cu cadă sau cabină de duș. Mobilierul este nou, elegant, asigurandu-vă confortul de acasă.

Toate camerele au iesire pe terasă, astfel încât să puteți admira privelistea naturii din jur. Wifi disponibil gratuit in fiecare cameră. Unele camere dispun de aer condiționat.

La parterul vilei, se gaseste un mic restaurant, cu o atmosfera calda si intima, unde poti savura bucate naturale, preparate in casa, alaturi de un pahar de vin de buna calitate.

Capacitatea maxima a restaurantului este de 40 persoane. De asemenea, avem cateva mese afara, pe terasa exterioara si chiar in gradina…unde te poti bucura de un mic dejun sau cina direct pe iarba proaspat taiata.

Meniul nostru este proaspat, creat in functie de sezon, de aceea, saptamanal te vom suprinde cu altceva. Restaurantul este disponibil pentru servirea micului dejun si pentru mese organizate.


Vrei un spatiu doar pentru tine si grupul tau? Sala multifunctionala de evenimente iti sta la dispozitie.

Cu o capacitate de maxim 25 persoane in format de sala de consiliu, sala multifunctionala poate gazdui un seminar, o prezentare, o intalnire de afaceri. Sau, se poate transforma intr-o sala de dans pentru o petrecere reusita.


Dispunem de un foișor creat special pentru yoga, pilates sau meditație în care desfășurăm clase săptămânale, retreat-uri sau alte evenimente dedicate stării de bine. De asemenea, foișorul dispune de 10 salteluțe de yoga și 10 perne de meditație.

Intinsa pe 7000 mp, gradina este oaza de verde pe care o ai la dispozitie…te poti bucura de razele calde ale soarelui de dimineata, iti poti linisti mintea cu susurul apei iazului si ciripitul pasarilor, poți practica yoga sau tai chi în iarbă, poti savura o cafea sau un suc natural de fructe pe terasa, te poti juca alături de copiii tai.