Te intrebi ce poti vizita in Cisnadioara si imprejurimi? Iata sugestiile noastre!

Cetatea Cisnadioarei

Aflata la maxim 10 minute de mers pe jos de la Forest Villa, Biserica Fortificata Cisnadioara a fost pentru prima data atestata in 1223. Este o basilica in stil romacu cea mai veche orga cu tuburi in stare de functionare din Romani. Interesant este ca incepand cu secolul al Xii lea, aceasta Biserica – Cetate nu a mai fost renovata.

 

 

Piatra Broastei

Situata la 2 km de Forest Villa, aceasta stanca in forma de reptile, cu o vechime de peste 65 milioane de ani, este un monument al naturii cu valoare paleontologica. Aceste calcare cretacice de la Cisnadioara contin fosile de stridii, arici si stele de mare.

rful Magura

Situat in Masivul Cindel din Carpatii Meridionali, are o altitudine de 1304 m. Exista un traseu pana in varf atat pentru pietoni cat si pentru biciclistii experimentati. Plecand pe jos de la Forest Villa, traseul poate fi parcurs in cca 3h 30 min.

Muzeul Astra

Un loc ideal pentru pastrarea spiritului autentic romanesc, Muzeul Astra este cel mai mare muzeu in aer liber din Europa si cel de-al doilea muzeu in aer liber din lume dupa Luxor. Este situate la cca 5km de Forest Villa, in drumul spre Sibiu.

Gradina Zoo Sibiu

Situata la cca 6 km de Forest Villa, in Dumbrava Sibiului, gradina zoo este locul ideal de a petrece cateva ore in aer liber impreuna cu copiii. Vara sunt disponibile barci si hidrobiciclete pentru plimbari pe lac.

Parcul, strandul si patinoarul din Cisnadie

Situat la intrarea in Cisnadie dinspre Cisnadioara, la cca 5 km de Forest Villa, parcul, patinoarul si strandul sunt obiective nou construite si ofera oportunitati de petrecere a timpului liber atat e timp de vara cat si iarna.


Biserica Fortificata din Cisnadie

Situata la aprox 7 km de Forest Villa, in centrul localitatii Cisnadie, biserica evanghelica a fost atestata prima data in 1349.

Ridicata initial ca o basilica romanica cu trei nave, in timp a suferit numeroase transformari si si-a pierdut aspectul romanic. Ulterior a fost trasnformata in stil gotic.